lAvenure Winery

USA/Paso Robles

Etter utdannelsen ved L'Ecole Oenologique de Macon i Burgund, grunnla Stephan Assep Domaine de Courteillac i Bordeaux i 1982. I løpet av de neste 15 årene utviklet Stephan seg til en kunstnerisk vinmaker med en omhyggelig håndverksmessig tilnærming og fikk rykte som en uavhengig vingårdseier. Hans sanne ønske var imidlertid å være mer innovativ enn det AOC-loven tillot.

Stephan ønsket å utvide sin ekspertise samtidig som han fikk mer frihet innen vinstell og vinfremstilling. I 1998 forlot Asseo-familien Bordeaux og søkte i over et år blant verdens store vinregioner, fra Sør-Afrika til Libanon, Argentina til Napa, men de forelsket seg i det unike terroiret på vestsiden av Paso Robles, og L'Aventure ble født.

Stephans filosofi for vinproduksjon stammer fra en produksjonsdrevet mentalitet. Våre viner gjenspeiler årgangen og terroiret i Paso Robles. Optimus og Estate Cuvée er begge viner som er blanding av Syrah, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot. I disse vinene, samt i vår Rhône-blanding Côte à Côte (blant andre), øker blandingen av premiumdruer autentisiteten, kompleksiteten og balansen i vinene.

Drikke fra denne produsenten

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.